Motor rijbewijs halen bij Rijschool Weverstede

Als je zorgeloos wil beginnen met motorrijles bij rijschool Weverstede is dit de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak!. Bovendien hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring met het geven van motor rijles.

Bekijk onze tarieven
Schrijf je direct in

Motor rijbewijs halen bij Rijschool Weverstede

Als je zorgeloos wil beginnen met motorrijles bij rijschool Weverstede de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Bovendien hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring met het geven van motor rijles.

Bekijk onze tarieven
Boek een proefles
Bel ons nu +31 30 889 52 33
Mail ons op info@rijschool-weverstede.nl

Eerste kennismaking motor

Voor iedereen die wil gaan motorrijden, bieden we een proefles aan zodat je kennis kunt maken met de motor en instructeur. Ook maak je dan kennis met onze manier van lesgeven.

Gedurende de proefles leer je de basisvaardigheden van het motorrijden en maak je kennis met de beginselen van de bijzondere verrichtingen.

Na de proefles volgt een evaluatie waarin we je kunnen adviseren hoeveel motorrijlessen je nodig zult hebben voor je opleiding. Let echter wel op: de praktijk leert dat niet iedere leerling even snel leert. De ene is sneller dan de ander en het kan dus voorkomen dat je minder of juist meer lessen nodig hebt tot aan je praktijkexamen. Dit is vaak pas gedurende de opleiding duidelijk.

Ons doel is dat je met plezier veilig leert rijden en vol vertrouwen je praktijkexamen tegemoet gaat.

Motorrijles bij Rijschool Weverstede

Vanaf 24 jaar mag je direct opgaan voor het rijbewijs A (onbeperkt vermogen). Je moet dan een theorie-examen en twee praktijkexamens doen: AVB (voertuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelname).

Ben je 21, 22 of 23 dan kun je opgaan voor het rijbewijs A (code 80). Je doet dan examen op een motor met onbeperkt vermogen (minimaal 50 kw.) Je mag daarna alleen rijden op een motor met een maximaal vermogen van 35 kw. Na minimaal 2 jaar ( of eerder als je 24 bent) heb je recht op je rijbewijs A onbeperkt.

motor-rijbewijs-a2-motoren-rijlessen

Lesmotor

Je gaat motorrijles volgen op de nieuwe (2020) kawasaki 650 ABS.

De nieuwe kawasaki 650 ABS is de ideale lesmotor vanwege de opvallend stabiele wegligging, goede zithouding en wendbaarheid van de populaire allrounder. En dankzij slimme systemen kan ook de beginnende motorrijder focussen op wat belangrijk is: leren motorrijden en genieten van het vrijheidsgevoel van een motorfiets

Hoelang duurt een les?

Rijlessen worden bij ons in blokken van 1,5 uur (90 minuten) of 2 uur (120 min) gereden. Dit doen wij, omdat we cursisten zo goed kunnen voorbereiden op het CBR-rijexamen.

Hoe maakt u een afspraak?

Om een afspraak met ons te maken kunt u contact opnemen via 030-889 5233 of 06-41981725 of u kunt via de e-mail zich aanmelden. Wij plannen dan een afspraak voor u met de rijinstructeur bij de Rijschool. Tijdens een eerste rijles wordt er goed gekeken en zal er vervolgens een advies uitgebracht worden met een pakket dat het beste op u aansluit. Dit laatste is niet alleen afhankelijk van uw instapniveau op het gebied van de voertuigcontrole en het verkeersinzicht, maar dit is ook afhankelijk van het tempo waarin u leert en hoe ontspannen u zich op de motor voelt.

Afmelden voor een rijles kan tot 48 uur van te voren bij de rijinstructeur.

Bel nu +31 6 419 817 25
Mail ons info@rijschool-weverstede.nl

Wat zeggen onze kandidaten?

Joëlle Van den berg
Joëlle Van den berg
2024-04-05
Enorm fijne rijschool lieve en de gezelligste rijinstructeurs en veel geleerd. En nu mijn rijbewijs in the pocket dus zeker weten een grote aanrader deze rijschool!!
Demy De Coo
Demy De Coo
2024-03-28
Super gezellige rijschool leer je tenminste goed overleggen alles met je komen afspraken ook na goed bereikbaar!
Mege Tura
Mege Tura
2024-03-14
Ik heb bij de Rijschool Weverstede mijn aanvraag ingediend voor het halen van mijn aanhangerrijbewijs. Gisteren heb ik geslaagd! Ronald was supervriendelijk en de beste leraar ooit. Hij leerde me elk belangrijk punt met zorg en geduld. Daarom slaagde ik met gemak voor mijn examen. Ze hebben me ook echt geholpen met de tijd van de cursus, omdat ik de licentie nodig had voor mijn werk. Als het mogelijk is, zullen zij u volledig helpen. Ik ga zeker ook mijn vrachtwagen- en busrijbewijs van hen halen!!
Annejuul Jans
Annejuul Jans
2024-03-07
Na zes jaar niet te hebben gereden ivm rijangst toch ervoor gekozen een opfriscursus rijlessen te volgen en het nog een kans te geven. Spannend! Ik koos voor Weverstede omdat zij gespecialiseerd zijn in o.a. rijangst. Heel fijn en kundig begeleid door Sebastiaan en zijn collega’s. Na slechts vijf rijlessen heb ik het vertrouwen en plezier weer terug! Heel erg bedankt!
Car City
Car City
2024-02-28
Net geslaagd mede dankzij deze rijschool, fijne instructeurs die je goed op je gemak stellen tijdens de lessen. & ook financieel denken ze mee in oplossingen. Dus aanrader? Jazeker.
MitchvandeU
MitchvandeU
2024-02-27
Heb bij deze rijschool mijn a rijbewijs gehaald en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven altijd met veel geduld en plezier. Dus zeker een aanrader👍🏻
Gijs
Gijs
2024-02-26
Goede rijschool, fijne rijlessen gehad van Jamal. Ik heb vorige week in één keer mijn praktijkexamen gehaald. Een echte aanrader dus!
Kalifa Ridwan
Kalifa Ridwan
2024-02-22
Hele fijne ervaring met rijschool Weverstede. In korte tijd mijn motorrijbewijs gehaald, met dank aan hun professionele instructeur die je alles haarfijn uitlegt. Een aanrader!
Sharon Eksteen
Sharon Eksteen
2023-11-01
Hele fijne rijschool met super instructeurs. Na een moeilijke weg, eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Enorm blij dat het mede dankzij de fijne rijschool is gelukt 😃