Motor rijbewijs halen bij Rijschool Weverstede

Als je zorgeloos wil beginnen met motorrijles bij rijschool Weverstede is dit de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak!. Bovendien hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring met het geven van motor rijles.

Bekijk onze tarieven
Boek een proefles

Motor rijbewijs halen bij Rijschool Weverstede

Als je zorgeloos wil beginnen met motorrijles bij rijschool Weverstede de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Bovendien hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring met het geven van motor rijles.

Bekijk onze tarieven
Boek een proefles
Bel ons nu +31 30 889 52 33
Mail ons op info@rijschool-weverstede.nl

Eerste kennismaking motor

Voor iedereen die wil gaan motorrijden, bieden we een proefles aan zodat je kennis kunt maken met de motor en instructeur. Ook maak je dan kennis met onze manier van lesgeven.

Gedurende de proefles leer je de basisvaardigheden van het motorrijden en maak je kennis met de beginselen van de bijzondere verrichtingen.

Na de proefles volgt een evaluatie waarin we je kunnen adviseren hoeveel motorrijlessen je nodig zult hebben voor je opleiding. Let echter wel op: de praktijk leert dat niet iedere leerling even snel leert. De ene is sneller dan de ander en het kan dus voorkomen dat je minder of juist meer lessen nodig hebt tot aan je praktijkexamen. Dit is vaak pas gedurende de opleiding duidelijk.

Ons doel is dat je met plezier veilig leert rijden en vol vertrouwen je praktijkexamen tegemoet gaat.

Motorrijles bij Rijschool Weverstede

Vanaf 24 jaar mag je direct opgaan voor het rijbewijs A (onbeperkt vermogen). Je moet dan een theorie-examen en twee praktijkexamens doen: AVB (voertuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelname).

Ben je 21, 22 of 23 dan kun je opgaan voor het rijbewijs A (code 80). Je doet dan examen op een motor met onbeperkt vermogen (minimaal 50 kw.) Je mag daarna alleen rijden op een motor met een maximaal vermogen van 35 kw. Na minimaal 2 jaar ( of eerder als je 24 bent) heb je recht op je rijbewijs A onbeperkt.

Lesmotor

Je gaat motorrijles volgen op de nieuwe (2020) kawasaki 650 ABS.

De nieuwe kawasaki 650 ABS is de ideale lesmotor vanwege de opvallend stabiele wegligging, goede zithouding en wendbaarheid van de populaire allrounder. En dankzij slimme systemen kan ook de beginnende motorrijder focussen op wat belangrijk is: leren motorrijden en genieten van het vrijheidsgevoel van een motorfiets

Hoelang duurt een les?

Rijlessen worden bij ons in blokken van 1,5 uur (90 minuten) of 2 uur (120 min) gereden. Dit doen wij, omdat we cursisten zo goed kunnen voorbereiden op het CBR-rijexamen.

Hoe maakt u een afspraak?

Om een afspraak met ons te maken kunt u contact opnemen via 030-889 5233 of 06-41981725 of u kunt via de e-mail zich aanmelden. Wij plannen dan een afspraak voor u met de rijinstructeur bij de Rijschool. Tijdens een eerste rijles wordt er goed gekeken en zal er vervolgens een advies uitgebracht worden met een pakket dat het beste op u aansluit. Dit laatste is niet alleen afhankelijk van uw instapniveau op het gebied van de voertuigcontrole en het verkeersinzicht, maar dit is ook afhankelijk van het tempo waarin u leert en hoe ontspannen u zich op de motor voelt.

Afmelden voor een rijles kan tot 48 uur van te voren bij de rijinstructeur.

Bel nu +31 6 419 817 25
Mail ons info@rijschool-weverstede.nl

Wat zeggen onze kandidaten?

Marle Gemmeke
Marle Gemmeke
2022-08-10
Ik ben bij Rijschool Weverstede terechtgekomen na een minder prettige ervaring bij een eerdere rijschool. Ik had er veel moeite mee om het vertrouwen te vinden in mijzelf. Uiteindelijk heeft vooral Fouad mij heel goed en prettig begeleid naar mijn rij-examen en ben ik geslaagd! Hij was altijd vrolijk en positief en hij kon er ook heel goed mee omgaan als ik mijn eigen vertrouwen weer eens kwijt was. Ook wil ik Sebastiaan bedanken voor het geregel rondom het verzetten van mijn examen toen dat voor mij toch even beter uitkwam. Ga zo door met het goede werk :-)
Jaimy Hart
Jaimy Hart
2022-07-04
Hele goeie rijschool, hartelijk bedankt jocelyn!! Top instructeur erg blij dat ik het door haar in 1 keer gehaald heb ik raad ook iedereen aan om bij deze rijschool te komen is echt top.
Marleen Koot
Marleen Koot
2022-06-30
Dankjewel jocelyn (en weverstede) voor de leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen. Ik heb hele fijne begeleiding gehad, heel fijn dat er naar mijn leerpunten werd gekeken maar ook naar me sterke kanten.
Kylie Van Der Weert
Kylie Van Der Weert
2022-06-09
Vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Met heel veel dank aan de instructeurs bij Weverstede. Begonnen bij damian, en op een gegeven moment na het eindelijk behalen van de theorie bij Jocelyn mogen rijden. Naast dat onze lessen altijd gezellig waren, en dat we altijd konden lachen en grapjes konden maken, moesten we wel gefocust blijven. Als ik vragen had kon ik ze altijd stellen, en was ik nog onzeker over een bepaald punt konden we dit altijd nog een keer beoefenen. Over het algemeen heb ik een hele fijne ervaring aan onze lessen overgehouden. Ik ga het missen! Heel erg bedankt Jocelyn!
Daan Verweij
Daan Verweij
2022-06-08
Afgelopen zaterdag heb ik in een keer mijn BE-rijbewijs gehaald. Dit is mij gelukt door de fantastische dagcursus die Weverstede aanbiedt. De instructeurs zijn erg geduldig en weten precies wat ze doen. Een hele dikke aanrader en bedankt!
Ymke Oerlemans
Ymke Oerlemans
2022-06-03
Ik zou rijschool Weverstede aan iedereen aanraden. Afgelopen woensdag heb ik in 1x mijn e achter b examen gehaald. Dankzij het geduld, de aanwijzingen, de humor van Sebastiaan en het vertrouwen dat hij mij gaf, is het gewoon gelukt! En dat je echt een prestatie, aangezien ik best onzeker was.
Sander Spriel
Sander Spriel
2022-06-01
In 1x geslaagd! Heel fijne lessen gehad samen met rij instructeur Jocelyn. Alles ook goed geregeld. Aanrader!
Heleen Knottnerus
Heleen Knottnerus
2022-05-31
Vandaag in één keer m'n rijbewijs gehaald dankzij de fantastische lessen van Ron en Sebas. Een hele fijne rijschool met aandacht voor persoonlijke benadering. Zou iedereen rijschool Weverstede aanbevelen. Een verademing na een eerdere vervelende ervaring bij een andere rijschool. Wil je kundige lessen en een aardige, eerlijke en duidelijke instructeur? Dan ben je bij Weverstede aan het goede adres!
Megan Proper
Megan Proper
2022-05-17
E achter B in 1 keer gehaald, duidelijke instructies en ontspannen sfeer!
Stephan Westphal
Stephan Westphal
2022-05-13
Met behulp van de goede instructies van Sebastiaan in 1 dag E achter B gehaald! Super!