Automaat rijlessen

Elk lesuur wordt volledig op jou afgestemd.
Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop.

Bekijk onze tarieven
Schrijf je direct in

Automaat rijlessen

Elk lesuur wordt volledig op jou afgestemd.
Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop.

Bekijk onze tarieven
Boek een proefles
Bel ons nu +31 30 889 52 33
Mail ons op info@rijschool-weverstede.nl

Hoe gaat een rijles in zijn werking?

De rijinstructeur haalt u met de automaat lesauto op, op het afgesproken tijdstip en plaats. Vervolgens gaat u samen met de rijinstructeur een parcours rijden op de weg. Zo maakt u kennis met verschillende vaak voorkomende verkeerssituaties.Tegen het einde van de rijles rijdt u zelf naar huis of haalt u de volgende kandidaat op. Deze brengt u dan naar een afgesproken plaats.

Doordat u onder begeleiding van onze ervaren en kundige rijinstructeurs tijdens uw rijlessen ervaring op doet, leert u gaandeweg om met veel voorkomende situaties om te gaan, hoe hier op te anticiperen en hoe de juiste keuzes te maken in deze situaties.
Wij geven o.a. rijles in de Meern, Woerden, Ijsselstein, Kockengen, Vleuten, Nieuwegein, Harmelen, Houten en Montfoort.

De les auto

De lesauto is natuurlijk een belangrijk onderdeel bij het geven van rijlessen en voor het behalen van rijexamens voor rijbewijs B. Een lesauto bevat een dubbele bediening, die bestaat uit een rem-, gaspedaal aan de kant van de rijinstructeur. Ook bevat een lesauto extra spiegels zodat de instructeur het verkeer en de leerling nog beter in de gaten kan houden. Rijschool Weverstede geeft automaat rijlessen in een Hyundai i20. Deze auto’ is voorzien van een dakbord met het logo van Rijschool Weverstede. De Hyundai i20 is in 2015 door Brands organisatie BOVAG, SRB en VRB uitgeroepen tot “auto van het jaar”.

Hoelang duurt een rijles?

Rijlessen bij Rijschool Weverstede zijn gebaseerd op één uur (60 minuten), er wordt in blokuren gereden van twee uur (120 min). Dit doen wij omdat we cursisten zo goed kunnen voorbereiden op het CBR-rijexamen.

Hoe maakt u een afspraak?

Om een afspraak met ons te maken kunt u contact opnemen via 030-889 5233 of 06-41981725. Wij plannen dan een afspraak voor u met de rijinstructeur die u op de afgesproken plaats en tijd ophaalt. Tijdens een eerste rijles wordt er goed gekeken en zal er vervolgens een advies uitgebracht worden met een pakket dat het beste op u aansluit. Dit laatste is niet alleen afhankelijk van uw instapniveau op het gebied van de voertuigcontrole en het verkeersinzicht, maar dit is ook afhankelijk van het tempo waarin u leert en hoe ontspannen u zich in de auto voelt.

Afmelden voor een rijles kan tot 48 uur van te voren bij de rijinstructeur.

7 tips van de CBR Examinator

Bel nu +31 6 419 817 25
Mail ons info@rijschool-weverstede.nl

Begin nu met lessen!

Beginnen met rijlessen? Je mag vanaf 16,5 jaar rijles nemen voor je autorijbewijs. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen. Interesse in een ander voertuig? Bekijk alle mogelijkheden met een druk op de knop!

Boek een proefles!
Bekijk onze tarieven

Wat zeggen onze kandidaten?

Joëlle Van den berg
Joëlle Van den berg
2024-04-05
Enorm fijne rijschool lieve en de gezelligste rijinstructeurs en veel geleerd. En nu mijn rijbewijs in the pocket dus zeker weten een grote aanrader deze rijschool!!
Demy De Coo
Demy De Coo
2024-03-28
Super gezellige rijschool leer je tenminste goed overleggen alles met je komen afspraken ook na goed bereikbaar!
Mege Tura
Mege Tura
2024-03-14
Ik heb bij de Rijschool Weverstede mijn aanvraag ingediend voor het halen van mijn aanhangerrijbewijs. Gisteren heb ik geslaagd! Ronald was supervriendelijk en de beste leraar ooit. Hij leerde me elk belangrijk punt met zorg en geduld. Daarom slaagde ik met gemak voor mijn examen. Ze hebben me ook echt geholpen met de tijd van de cursus, omdat ik de licentie nodig had voor mijn werk. Als het mogelijk is, zullen zij u volledig helpen. Ik ga zeker ook mijn vrachtwagen- en busrijbewijs van hen halen!!
Annejuul Jans
Annejuul Jans
2024-03-07
Na zes jaar niet te hebben gereden ivm rijangst toch ervoor gekozen een opfriscursus rijlessen te volgen en het nog een kans te geven. Spannend! Ik koos voor Weverstede omdat zij gespecialiseerd zijn in o.a. rijangst. Heel fijn en kundig begeleid door Sebastiaan en zijn collega’s. Na slechts vijf rijlessen heb ik het vertrouwen en plezier weer terug! Heel erg bedankt!
Car City
Car City
2024-02-28
Net geslaagd mede dankzij deze rijschool, fijne instructeurs die je goed op je gemak stellen tijdens de lessen. & ook financieel denken ze mee in oplossingen. Dus aanrader? Jazeker.
MitchvandeU
MitchvandeU
2024-02-27
Heb bij deze rijschool mijn a rijbewijs gehaald en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven altijd met veel geduld en plezier. Dus zeker een aanrader👍🏻
Gijs
Gijs
2024-02-26
Goede rijschool, fijne rijlessen gehad van Jamal. Ik heb vorige week in één keer mijn praktijkexamen gehaald. Een echte aanrader dus!
Kalifa Ridwan
Kalifa Ridwan
2024-02-22
Hele fijne ervaring met rijschool Weverstede. In korte tijd mijn motorrijbewijs gehaald, met dank aan hun professionele instructeur die je alles haarfijn uitlegt. Een aanrader!
Sharon Eksteen
Sharon Eksteen
2023-11-01
Hele fijne rijschool met super instructeurs. Na een moeilijke weg, eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Enorm blij dat het mede dankzij de fijne rijschool is gelukt 😃