Lees meer over

Rijschool Weverstede

Elk lesuur wordt volledig op u afgestemd.
Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop.

Plan een proefles

Lees meer over

Rijschool Weverstede

Elk lesuur wordt volledig op u afgestemd.
Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop.

Plan een proefles

Opzoek naar een
professionele rijschool?

Rijschool Weverstede is een professionele rijschool, opgericht door Sebastiaan Weerdenburg met meer dan vijfentwintig jaar ervaring als rij-instructeur. Rijschool Weverstede heeft een bovengemiddeld slagingspercentage, waardoor een rijopleiding bij Rijschool Weverstede kan worden gekenmerkt als een rijopleiding op maat. Wij geven autorijles in een schakelauto en automaat.

Bel ons nu +31 30 889 52 33
Mail ons op info@rijschool-weverstede.nl

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Ieder lesuur wordt bij ons op de persoonlijke mogelijkheden van de leerling afgestemd. Wilt u bijvoorbeeld meerdere keren per week rijlessen hebben of wilt u een persoonlijke overwinning hebben op uw rijangst? De rijschool past zich aan op uw situatie! Persoonlijk aandacht en begeleiding staat bij Rijschool Weverstede voorop. Onze manier van lesgeven resulteert dan ook in een hoog slagingspercentage en tevredenheid onder de leerlingen.

Rijden vanaf 16,5 jaar
en faalangst begeleiding

Sinds 1 november 2011 kunnen jongeren als ze 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor hun rijbewijs B. Vanaf dat je 17 jaar bent mag je afrijden. Tot dat de jongeren 18 jaar zijn kunnen ze onder begeleiding van een ervaren bestuurder auto rijden, het zogenoemde ‘2todrive’. Meer informatie over het rijden vanaf 16,5 jaar kunt
u lezen op de website van de Rijksoverheid.

Durft u de drempel niet te zetten? of heeft u angst om de auto in te stappen? Wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst.

Een spoedopleiding op maat!

Veel leerlingen willen het rijbewijs zo snel mogelijk halen, daarom is Rijschool Weverstede gespecialiseerd in het geven van spoedopleidingen op maat. Voor een versnelde rijopleiding wordt er eerst een intake test afgenomen. Men moet wel rekening houden dat een spoedopleiding een zeer intensieve rijopleiding is. De rijlessen van een spoedopleiding vinden alleen overdag plaats.

Autorijles in een Hyundai i30 of i20

Bij Rijschool weverstede krijgt u rijles van één vaste instructeur in steeds dezelfde lesauto. We rijden in auto’s die niet ouder zijn als 3 jaar. De auto waar Rijschool Weverstede op dit moment rijlessen in geeft is een Hyundai i30 en i40, een zeer prettige, overzichtelijke en goed handelbare auto. De i30 auto waar wij in rijden is rijschool auto van het jaar geworden. Dit is uitgeroepen door Brands organisatie BOVAG, SRB en VRB. Ook geven wij autorijles in de hyundai i20. In deze auto worden de automaat lessen gegeven. Wij geven o.a. rijles in de Meern, Woerden, Ijsselstein, Kockengen, Vleuten, Nieuwegein, Harmelen, Houten en Montfoort.

Contact opnemen met de rijschool?

Voor meer informatie kunt u terecht op deze website waar u op de meeste vragen direct een antwoord kan vinden. Heeft u nog vragen, wilt u liever persoonlijk contact of wilt u een afspraak maken met Rijschool Weverstede?

Dan kunt u ons via het volgende telefoonnummer bereiken:
030-889 5233 of 06-41981725.

Tevens kunt een een mail sturen naar info@rijschool-weverstede.nl of een bericht versturen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op! Rijschool Weverstede hanteert de regels van de SRB.

Neem nu contact op

Wat zeggen onze kandidaten?

Marle Gemmeke
Marle Gemmeke
2022-08-10
Ik ben bij Rijschool Weverstede terechtgekomen na een minder prettige ervaring bij een eerdere rijschool. Ik had er veel moeite mee om het vertrouwen te vinden in mijzelf. Uiteindelijk heeft vooral Fouad mij heel goed en prettig begeleid naar mijn rij-examen en ben ik geslaagd! Hij was altijd vrolijk en positief en hij kon er ook heel goed mee omgaan als ik mijn eigen vertrouwen weer eens kwijt was. Ook wil ik Sebastiaan bedanken voor het geregel rondom het verzetten van mijn examen toen dat voor mij toch even beter uitkwam. Ga zo door met het goede werk :-)
Jaimy Hart
Jaimy Hart
2022-07-04
Hele goeie rijschool, hartelijk bedankt jocelyn!! Top instructeur erg blij dat ik het door haar in 1 keer gehaald heb ik raad ook iedereen aan om bij deze rijschool te komen is echt top.
Marleen Koot
Marleen Koot
2022-06-30
Dankjewel jocelyn (en weverstede) voor de leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen. Ik heb hele fijne begeleiding gehad, heel fijn dat er naar mijn leerpunten werd gekeken maar ook naar me sterke kanten.
Kylie Van Der Weert
Kylie Van Der Weert
2022-06-09
Vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Met heel veel dank aan de instructeurs bij Weverstede. Begonnen bij damian, en op een gegeven moment na het eindelijk behalen van de theorie bij Jocelyn mogen rijden. Naast dat onze lessen altijd gezellig waren, en dat we altijd konden lachen en grapjes konden maken, moesten we wel gefocust blijven. Als ik vragen had kon ik ze altijd stellen, en was ik nog onzeker over een bepaald punt konden we dit altijd nog een keer beoefenen. Over het algemeen heb ik een hele fijne ervaring aan onze lessen overgehouden. Ik ga het missen! Heel erg bedankt Jocelyn!
Daan Verweij
Daan Verweij
2022-06-08
Afgelopen zaterdag heb ik in een keer mijn BE-rijbewijs gehaald. Dit is mij gelukt door de fantastische dagcursus die Weverstede aanbiedt. De instructeurs zijn erg geduldig en weten precies wat ze doen. Een hele dikke aanrader en bedankt!
Ymke Oerlemans
Ymke Oerlemans
2022-06-03
Ik zou rijschool Weverstede aan iedereen aanraden. Afgelopen woensdag heb ik in 1x mijn e achter b examen gehaald. Dankzij het geduld, de aanwijzingen, de humor van Sebastiaan en het vertrouwen dat hij mij gaf, is het gewoon gelukt! En dat je echt een prestatie, aangezien ik best onzeker was.
Sander Spriel
Sander Spriel
2022-06-01
In 1x geslaagd! Heel fijne lessen gehad samen met rij instructeur Jocelyn. Alles ook goed geregeld. Aanrader!
Heleen Knottnerus
Heleen Knottnerus
2022-05-31
Vandaag in één keer m'n rijbewijs gehaald dankzij de fantastische lessen van Ron en Sebas. Een hele fijne rijschool met aandacht voor persoonlijke benadering. Zou iedereen rijschool Weverstede aanbevelen. Een verademing na een eerdere vervelende ervaring bij een andere rijschool. Wil je kundige lessen en een aardige, eerlijke en duidelijke instructeur? Dan ben je bij Weverstede aan het goede adres!
Megan Proper
Megan Proper
2022-05-17
E achter B in 1 keer gehaald, duidelijke instructies en ontspannen sfeer!
Stephan Westphal
Stephan Westphal
2022-05-13
Met behulp van de goede instructies van Sebastiaan in 1 dag E achter B gehaald! Super!