Lees meer over

Rijschool Weverstede

Elk lesuur wordt volledig op u afgestemd.
Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop.

Plan een proefles

Lees meer over

Rijschool Weverstede

Elk lesuur wordt volledig op u afgestemd.
Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop.

Plan een proefles

Opzoek naar een
professionele rijschool?

Rijschool Weverstede is een professionele rijschool, opgericht door Sebastiaan Weerdenburg met meer dan vijfentwintig jaar ervaring als rij-instructeur. Rijschool Weverstede heeft een bovengemiddeld slagingspercentage, waardoor een rijopleiding bij Rijschool Weverstede kan worden gekenmerkt als een rijopleiding op maat. Wij geven autorijles in een schakelauto en automaat.

Bel ons nu +31 30 889 52 33
Mail ons op info@rijschool-weverstede.nl

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Ieder lesuur wordt bij ons op de persoonlijke mogelijkheden van de leerling afgestemd. Wilt u bijvoorbeeld meerdere keren per week rijlessen hebben of wilt u een persoonlijke overwinning hebben op uw rijangst? De rijschool past zich aan op uw situatie! Persoonlijk aandacht en begeleiding staat bij Rijschool Weverstede voorop. Onze manier van lesgeven resulteert dan ook in een hoog slagingspercentage en tevredenheid onder de leerlingen.

Rijden vanaf 16,5 jaar
en faalangst begeleiding

Sinds 1 november 2011 kunnen jongeren als ze 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor hun rijbewijs B. Vanaf dat je 17 jaar bent mag je afrijden. Tot dat de jongeren 18 jaar zijn kunnen ze onder begeleiding van een ervaren bestuurder auto rijden, het zogenoemde ‘2todrive’. Meer informatie over het rijden vanaf 16,5 jaar kunt
u lezen op de website van de Rijksoverheid.

Durft u de drempel niet te zetten? of heeft u angst om de auto in te stappen? Wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst.

Een spoedopleiding op maat!

Veel leerlingen willen het rijbewijs zo snel mogelijk halen, daarom is Rijschool Weverstede gespecialiseerd in het geven van spoedopleidingen op maat. Voor een versnelde rijopleiding wordt er eerst een intake test afgenomen. Men moet wel rekening houden dat een spoedopleiding een zeer intensieve rijopleiding is. De rijlessen van een spoedopleiding vinden alleen overdag plaats.

Autorijles in een Hyundai i30 of i20

Bij Rijschool weverstede krijgt u rijles van één vaste instructeur in steeds dezelfde lesauto. We rijden in auto’s die niet ouder zijn als 3 jaar. De auto waar Rijschool Weverstede op dit moment rijlessen in geeft is een Hyundai i30 en i40, een zeer prettige, overzichtelijke en goed handelbare auto. De i30 auto waar wij in rijden is rijschool auto van het jaar geworden. Dit is uitgeroepen door Brands organisatie BOVAG, SRB en VRB. Ook geven wij autorijles in de hyundai i20. In deze auto worden de automaat lessen gegeven. Wij geven o.a. rijles in de Meern, Woerden, Ijsselstein, Kockengen, Vleuten, Nieuwegein, Harmelen, Houten en Montfoort.

Contact opnemen met de rijschool?

Voor meer informatie kunt u terecht op deze website waar u op de meeste vragen direct een antwoord kan vinden. Heeft u nog vragen, wilt u liever persoonlijk contact of wilt u een afspraak maken met Rijschool Weverstede?

Dan kunt u ons via het volgende telefoonnummer bereiken:
030-889 5233 of 06-41981725.

Tevens kunt een een mail sturen naar info@rijschool-weverstede.nl of een bericht versturen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op! Rijschool Weverstede hanteert de regels van de SRB.

Neem nu contact op

Wat zeggen onze kandidaten?

Joëlle Van den berg
Joëlle Van den berg
2024-04-05
Enorm fijne rijschool lieve en de gezelligste rijinstructeurs en veel geleerd. En nu mijn rijbewijs in the pocket dus zeker weten een grote aanrader deze rijschool!!
Demy De Coo
Demy De Coo
2024-03-28
Super gezellige rijschool leer je tenminste goed overleggen alles met je komen afspraken ook na goed bereikbaar!
Mege Tura
Mege Tura
2024-03-14
Ik heb bij de Rijschool Weverstede mijn aanvraag ingediend voor het halen van mijn aanhangerrijbewijs. Gisteren heb ik geslaagd! Ronald was supervriendelijk en de beste leraar ooit. Hij leerde me elk belangrijk punt met zorg en geduld. Daarom slaagde ik met gemak voor mijn examen. Ze hebben me ook echt geholpen met de tijd van de cursus, omdat ik de licentie nodig had voor mijn werk. Als het mogelijk is, zullen zij u volledig helpen. Ik ga zeker ook mijn vrachtwagen- en busrijbewijs van hen halen!!
Annejuul Jans
Annejuul Jans
2024-03-07
Na zes jaar niet te hebben gereden ivm rijangst toch ervoor gekozen een opfriscursus rijlessen te volgen en het nog een kans te geven. Spannend! Ik koos voor Weverstede omdat zij gespecialiseerd zijn in o.a. rijangst. Heel fijn en kundig begeleid door Sebastiaan en zijn collega’s. Na slechts vijf rijlessen heb ik het vertrouwen en plezier weer terug! Heel erg bedankt!
Car City
Car City
2024-02-28
Net geslaagd mede dankzij deze rijschool, fijne instructeurs die je goed op je gemak stellen tijdens de lessen. & ook financieel denken ze mee in oplossingen. Dus aanrader? Jazeker.
MitchvandeU
MitchvandeU
2024-02-27
Heb bij deze rijschool mijn a rijbewijs gehaald en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven altijd met veel geduld en plezier. Dus zeker een aanrader👍🏻
Gijs
Gijs
2024-02-26
Goede rijschool, fijne rijlessen gehad van Jamal. Ik heb vorige week in één keer mijn praktijkexamen gehaald. Een echte aanrader dus!
Kalifa Ridwan
Kalifa Ridwan
2024-02-22
Hele fijne ervaring met rijschool Weverstede. In korte tijd mijn motorrijbewijs gehaald, met dank aan hun professionele instructeur die je alles haarfijn uitlegt. Een aanrader!
Sharon Eksteen
Sharon Eksteen
2023-11-01
Hele fijne rijschool met super instructeurs. Na een moeilijke weg, eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Enorm blij dat het mede dankzij de fijne rijschool is gelukt 😃