Motorrijbewijs Utrecht

Het is een diepgekoesterde wens van velen: de vrijheid ervaren van motorrijden. Rijschool Weverstede in Utrecht is de ideale rijschool om uw motorrijbewijs te halen.

Bij rijschool Weverstede in Utrecht beginnen we met een proefles om kennis te maken met de basisvaardigheden van het rijden op de motor. Na die eerste kennismaking bepalen we samen met u hoeveel lessen de opleiding naar het motorrijbewijs nodig heeft. Dat kan gedurende de rijlessen worden bijgesteld omdat de één sneller blijkt te leren dan de ander.

Bekijk onze tarieven
Boek een proefles

Motor rijbewijs halen bij Rijschool Weverstede

Als je zorgeloos wil beginnen met motorrijles bij rijschool Weverstede de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Bovendien hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring met het geven van motor rijles.

Bekijk onze tarieven
Boek een proefles
Bel ons nu +31 30 889 52 33
Mail ons op info@rijschool-weverstede.nl

Kawasaki: de ideale lesmotor

Wij geven les op de nieuwe Kawasaki 650-motoren. Dat is de ideale lesmotor vanwege de zeer stabiele wegligging, goede zithouding en wendbaarheid. Door slimme systemen kan de beginnende motorrijder zich richten op wat belangrijk is: leren motorrijden en genieten van het vrijheidsgevoel van een motorfiets. Met als uiteindelijk doel natuurlijk het felbegeerde motorrijbewijs.

Goede slagingskans bij rijschool Weverstede in Utrecht

Rijschool Weverstede in Utrecht heeft uitstekende slagingspercentages op het gebied van motorrijexamens. Dat heeft zeker te maken met de bijna veertigjarige ervaring op dit gebied. Het doel van onze instructeurs is dat u veilig rijdt en met vertrouwen richting het praktijkexamen gaat.

Vanaf 24 jaar kunt u motorrijbewijs A halen. Dat is voor motoren met onbeperkt vermogen. Het motorrijbewijs wordt behaald na een theorie-examen en twee praktijkexamens. Bent u 21, 22 of 23 dan doet u wel examen op een motor met onbeperkt vermogen, maar u mag dan alleen rijden op een motor met een maximaal vermogen van 35 kw (code 80). Dat gaat na twee jaar automatisch over in rijbewijs A onbeperkt of als u eerder 24 wordt.

motor-rijbewijs-a2-motoren-rijlessen

Historie rijschool Weverstede in Utrecht

Sebastiaan van Weerdenburg begon 25 jaar geleden met een rijschool die anno 2023 is uitgegroeid tot een begrip in zowel stad Utrecht als provincie Utrecht. Professionele rij-instructeurs staan bij rijschool Weverstede garant voor een goed en veilig traject naar zelfstandig rijden in auto’s, vrachtwagens en op motoren.

Persoonlijke aandacht

Maatwerk is een sleutelwoord bij rijschool Weverstede. Dat doen we door persoonlijke aandacht en doelgerichte begeleiding. Wilt het rijbewijs snel halen? Rijschool Weverstede kan u daarbij helpen met een spoedcursus. Ook voor mensen met faalangst, autisme, ADHD en ADD staan we klaar met speciale rijlessen.

Wilt u meer informatie over het behalen van het motorrijbewijs? Neem contact op met rijschool Weverstede in Utrecht.

Afspraak maken?

Wil jij snel en veilig je rijbewijs halen? Maak dan een afspraak met Rijschool Weverstede via telefoon of e-mail. Na de eerste rijles krijg je een persoonlijk advies en pakket op maat. Je leert in je eigen tempo en voelt je ontspannen op de motor. Afmelden kan tot 48 uur van tevoren

Bel nu +31 6 419 817 25
Mail ons info@rijschool-weverstede.nl

Wat zeggen onze kandidaten?

Joëlle Van den berg
Joëlle Van den berg
2024-04-05
Enorm fijne rijschool lieve en de gezelligste rijinstructeurs en veel geleerd. En nu mijn rijbewijs in the pocket dus zeker weten een grote aanrader deze rijschool!!
Demy De Coo
Demy De Coo
2024-03-28
Super gezellige rijschool leer je tenminste goed overleggen alles met je komen afspraken ook na goed bereikbaar!
Mege Tura
Mege Tura
2024-03-14
Ik heb bij de Rijschool Weverstede mijn aanvraag ingediend voor het halen van mijn aanhangerrijbewijs. Gisteren heb ik geslaagd! Ronald was supervriendelijk en de beste leraar ooit. Hij leerde me elk belangrijk punt met zorg en geduld. Daarom slaagde ik met gemak voor mijn examen. Ze hebben me ook echt geholpen met de tijd van de cursus, omdat ik de licentie nodig had voor mijn werk. Als het mogelijk is, zullen zij u volledig helpen. Ik ga zeker ook mijn vrachtwagen- en busrijbewijs van hen halen!!
Annejuul Jans
Annejuul Jans
2024-03-07
Na zes jaar niet te hebben gereden ivm rijangst toch ervoor gekozen een opfriscursus rijlessen te volgen en het nog een kans te geven. Spannend! Ik koos voor Weverstede omdat zij gespecialiseerd zijn in o.a. rijangst. Heel fijn en kundig begeleid door Sebastiaan en zijn collega’s. Na slechts vijf rijlessen heb ik het vertrouwen en plezier weer terug! Heel erg bedankt!
Car City
Car City
2024-02-28
Net geslaagd mede dankzij deze rijschool, fijne instructeurs die je goed op je gemak stellen tijdens de lessen. & ook financieel denken ze mee in oplossingen. Dus aanrader? Jazeker.
MitchvandeU
MitchvandeU
2024-02-27
Heb bij deze rijschool mijn a rijbewijs gehaald en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven altijd met veel geduld en plezier. Dus zeker een aanrader👍🏻
Gijs
Gijs
2024-02-26
Goede rijschool, fijne rijlessen gehad van Jamal. Ik heb vorige week in één keer mijn praktijkexamen gehaald. Een echte aanrader dus!
Kalifa Ridwan
Kalifa Ridwan
2024-02-22
Hele fijne ervaring met rijschool Weverstede. In korte tijd mijn motorrijbewijs gehaald, met dank aan hun professionele instructeur die je alles haarfijn uitlegt. Een aanrader!
Sharon Eksteen
Sharon Eksteen
2023-11-01
Hele fijne rijschool met super instructeurs. Na een moeilijke weg, eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Enorm blij dat het mede dankzij de fijne rijschool is gelukt 😃