Motor rijbewijs Utrecht

Het is een diepgekoesterde wens van velen: de vrijheid ervaren van motorrijden. Rijschool Weverstede in Utrecht is het ideale opleidingsinstituut om uw motorrijbewijs te halen.

Bij rijschool Weverstede in Utrecht beginnen we met een proefles om kennis te maken met de beginselen en de basisvaardigheden van het rijden op de motor. Na die eerste kennismaking bepalen we samen met u hoeveel lessen de opleiding naar het motorrijbewijs zal bevatten. Dat kan gedurende de rijlessen worden bijgesteld omdat de één sneller blijkt te leren dan de ander.

Bekijk onze tarieven
Boek een proefles

Motor rijbewijs halen bij Rijschool Weverstede

Als je zorgeloos wil beginnen met motorrijles bij rijschool Weverstede de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Bovendien hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring met het geven van motor rijles.

Bekijk onze tarieven
Boek een proefles
Bel ons nu +31 30 889 52 33
Mail ons op info@rijschool-weverstede.nl

Kawasaki: de ideale lesmotor

Wij geven les op de nieuwe Kawasaki 650-motoren. Dat is de ideale lesmotor vanwege de zeer stabiele wegligging, goede zithouding en wendbaarheid. Door slimme systemen kan de beginnende motorrijder zich richten op wat belangrijk is: leren motorrijden en genieten van het vrijheidsgevoel van een motorfiets. Met als uiteindelijk doel natuurlijk het felbegeerde motorrijbewijs.

Goede slagingskans bij rijschool Weverstede in Utrecht

Rijschool Weverstede in Utrecht heeft uitstekende slagingspercentages op het gebied van motorrijexamens. Dat heeft zeker te maken met de bijna veertigjarige ervaring op dit gebied. Het doel van onze instructeurs is dat u veilig rijdt en met vertrouwen richting het praktijkexamen gaat.

Vanaf 24 jaar kunt u motorrijbewijs A halen. Dat is voor motoren met onbeperkt vermogen. Het motorrijbewijs wordt behaald na een theorie-examen en twee praktijkexamens. Bent u 21, 22 of 23 dan doet u wel examen op een motor met onbeperkt vermogen, maar u mag dan alleen rijden op een motor met een maximaal vermogen van 35 kw (code 80). Dat gaat na twee jaar automatisch over in rijbewijs A onbeperkt of als u eerder 24 wordt.

Historie rijschool Weverstede in Utrecht

Sebastiaan van Weerdenburg begon 25 jaar geleden met een rijschool die anno 2023 is uitgegroeid tot een begrip in zowel stad Utrecht als provincie Utrecht. Professionele rij-instructeurs staan bij rijschool Weverstede garant voor een goed en veilig traject naar zelfstandig rijden in auto’s, vrachtwagens en op motoren.

Persoonlijke aandacht

Maatwerk is een sleutelwoord bij rijschool Weverstede. Dat doen we door persoonlijke aandacht en doelgerichte begeleiding. Wilt het rijbewijs snel halen? Rijschool Weverstede kan u daarbij helpen met een spoedcursus. Ook voor mensen met faalangst, autisme, ADHD en ADD staan we klaar met speciale rijlessen.

Wilt u meer informatie over het behalen van het motorrijbewijs? Neem contact op met rijschool Weverstede in Utrecht.

Afspraak maken?

Wil jij snel en veilig je rijbewijs halen? Maak dan een afspraak met Rijschool Weverstede via telefoon of e-mail. Na de eerste rijles krijg je een persoonlijk advies en pakket op maat. Je leert in je eigen tempo en voelt je ontspannen op de motor. Afmelden kan tot 48 uur van tevoren

Bel nu +31 6 419 817 25
Mail ons info@rijschool-weverstede.nl

Wat zeggen onze kandidaten?

Marle Gemmeke
Marle Gemmeke
2022-08-10
Ik ben bij Rijschool Weverstede terechtgekomen na een minder prettige ervaring bij een eerdere rijschool. Ik had er veel moeite mee om het vertrouwen te vinden in mijzelf. Uiteindelijk heeft vooral Fouad mij heel goed en prettig begeleid naar mijn rij-examen en ben ik geslaagd! Hij was altijd vrolijk en positief en hij kon er ook heel goed mee omgaan als ik mijn eigen vertrouwen weer eens kwijt was. Ook wil ik Sebastiaan bedanken voor het geregel rondom het verzetten van mijn examen toen dat voor mij toch even beter uitkwam. Ga zo door met het goede werk :-)
Jaimy Hart
Jaimy Hart
2022-07-04
Hele goeie rijschool, hartelijk bedankt jocelyn!! Top instructeur erg blij dat ik het door haar in 1 keer gehaald heb ik raad ook iedereen aan om bij deze rijschool te komen is echt top.
Marleen Koot
Marleen Koot
2022-06-30
Dankjewel jocelyn (en weverstede) voor de leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen. Ik heb hele fijne begeleiding gehad, heel fijn dat er naar mijn leerpunten werd gekeken maar ook naar me sterke kanten.
Kylie Van Der Weert
Kylie Van Der Weert
2022-06-09
Vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Met heel veel dank aan de instructeurs bij Weverstede. Begonnen bij damian, en op een gegeven moment na het eindelijk behalen van de theorie bij Jocelyn mogen rijden. Naast dat onze lessen altijd gezellig waren, en dat we altijd konden lachen en grapjes konden maken, moesten we wel gefocust blijven. Als ik vragen had kon ik ze altijd stellen, en was ik nog onzeker over een bepaald punt konden we dit altijd nog een keer beoefenen. Over het algemeen heb ik een hele fijne ervaring aan onze lessen overgehouden. Ik ga het missen! Heel erg bedankt Jocelyn!
Daan Verweij
Daan Verweij
2022-06-08
Afgelopen zaterdag heb ik in een keer mijn BE-rijbewijs gehaald. Dit is mij gelukt door de fantastische dagcursus die Weverstede aanbiedt. De instructeurs zijn erg geduldig en weten precies wat ze doen. Een hele dikke aanrader en bedankt!
Ymke Oerlemans
Ymke Oerlemans
2022-06-03
Ik zou rijschool Weverstede aan iedereen aanraden. Afgelopen woensdag heb ik in 1x mijn e achter b examen gehaald. Dankzij het geduld, de aanwijzingen, de humor van Sebastiaan en het vertrouwen dat hij mij gaf, is het gewoon gelukt! En dat je echt een prestatie, aangezien ik best onzeker was.
Sander Spriel
Sander Spriel
2022-06-01
In 1x geslaagd! Heel fijne lessen gehad samen met rij instructeur Jocelyn. Alles ook goed geregeld. Aanrader!
Heleen Knottnerus
Heleen Knottnerus
2022-05-31
Vandaag in één keer m'n rijbewijs gehaald dankzij de fantastische lessen van Ron en Sebas. Een hele fijne rijschool met aandacht voor persoonlijke benadering. Zou iedereen rijschool Weverstede aanbevelen. Een verademing na een eerdere vervelende ervaring bij een andere rijschool. Wil je kundige lessen en een aardige, eerlijke en duidelijke instructeur? Dan ben je bij Weverstede aan het goede adres!
Megan Proper
Megan Proper
2022-05-17
E achter B in 1 keer gehaald, duidelijke instructies en ontspannen sfeer!
Stephan Westphal
Stephan Westphal
2022-05-13
Met behulp van de goede instructies van Sebastiaan in 1 dag E achter B gehaald! Super!